Need help? Call us today
0700 18 338

За нас

  

Таймтрон България е дъщерна фирма на Timetron Company Ltd – една от най-големите австрийски фирми с история в търговията и финансирането на проекти, от над 35 години.

Основна дейност на нашата компания е производство, продажба и дистрибуция на ел. домакинска техника, ел. инструменти, стоки за бита и декоративна козметика. 

Компанията може да се похвали с развитие и разпространение на собствените си утвърдени търговски марки ELITE, FIRST AUSTRIA и LAMARQUE(домакински ел. уреди), и налагането на пазара на нови, като ARMATEH (ел. инструменти и градинска техника)и REVELIQUE (декоративна козметика).

Таймтрон България гарантира високо качество на предлаганите продукти, поддържа постоянно количество от богат и разнообразен асортимент и инвестира в иновации. 

Компанията предлага пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване, с изградена сервизна мрежа в цялата страна, както и три собствени сервизни бази. 

Фирмата разполага с централен офис в гр. София и складова база с прилежащ офис в Стара Загора и добре развита логистична мрежа.

Ние инвестираме в разширяването на търговската си мрежа, както в България, така и чужбина, печелейки нови пазарни позиции и делови партньори. Ключът към нашия успех се крие в надеждността и етиката във фирмената ни политика, както и коректността в отношенията с търговските ни партньори.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки